Ochrana osobních údajů - GPDR
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ PDF Tisk Email

dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (dále též "GDPR")

 

1. ZABEZPEČENÍ WEBOVÝCH STRÁNEK

1.1 Tento web odpovídá požadavku GDPR.

1.2 Při provozu webu používáme firewall, který zajišťuje ochranu webu proti útokům z venku (např. hackeři).


2. COOKIES

2.1 Základní škola, Trutnov, V Domcích 488, nevyužívá žádné informace obsažené v cookies.

3. SOULAD S GDPR

3.1 Základní škola, Trutnov, V Domcích 488 má zpracovanou dokumentaci a zavedený soulad s GDPR.

3.2 Pro případy bezpečnostních incidentů má Základní škola, Trutnov, V Domcích 488 zpracovaný "Plán řízení bezpečnostních incidentů", aby byla zajištěna maximální bezpečnost vašich osobních údajů.

3.3 Základní škola, Trutnov, V Domcích 488 má certifikovaného "Pověřence pro ochranu osobních údajů".      

4. DOZOROVÝ ÚŘAD

4.1 Pokud máte jakékoliv pochybnosti o tom, že s vašimi osobními údaji nakládáme v souladu s právními předpisy, můžete se kdykoliv obrátit na nás prostřednictvím těchto kontaktních údajů:

Základní škola, Trutnov, V Domcích 488
V Domcích 488, 541 01 Trutnov

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
+420 499 813 076-7

4.2 Můžete se také obrátit přímo na dozorový úřad, kterým je pro Českou republiku:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
+420 234 665 111 (Ústředna)
https://www.uoou.cz
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript "> Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

4.3 Můžete se také obrátit na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů:

Petr Mach, Havlíčkova 648, 508 01 Hořice, telefon +420 722 133 362, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

5. VAŠE PRÁVA

5.1 Kdykoliv se nás dotázat, jaké osobní údaje o vás zpracováváme, za jakým účelem a na základě jakého právního titulu. Pokud tak učiníte, odpovíme vám ve lhůtě nejdéle do 30 ti dnů od přijetí vaší žádosti o tyto informace.

5.2 Zažádat u Základní školy, Trutnov, V Domcích 488, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů. Pokud tak učiníte, okamžitě pozastavíme zpracování vašich osobních údajů a bezodkladně prošetříme situaci. O výsledku šetření vás budeme informovat.

5.3 Zažádat u Základní školy, Trutnov, V Domcích 488 o výmaz osobních údajů. Pokud tak učiníte, skartujeme všechny osobní údaje, které o vás zpracováváme, pokud k dalšímu zpracování nejsme povinni ze zákona (např. archivování). O skartovaných osobních údajích vyhotovíme skartační protokol, který vám v kopii zašleme.

5.4 Vznést vůči Základní škole, Trutnov, V Domcích 488 žádost "Být zapomenut". Pokud tak učiníte, pokusíme se vztah mezi vámi a naší organizací uvést do stavu, jako by vztah mezi vámi a naší organizací nikdy neexistoval. Berte prosím na vědomí, že pokud pro nás existují zákonné povinnosti vaše data dále zpracovávat, nebude možné statut "Být zapomenut" po právní stránce zcela naplnit. O výsledku našeho postupu vás budeme informovat.

 

6. FORMULÁŘE

 

6.1 Pomocí níže uvedených formulářů se na nás můžete kdykoliv obrátit, připravili jsme je tak, abyste s případným vyplněním neměli žádný problém.  

NÁMITKA PROTI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (velikost souboru 142 kB)

ŽÁDOST O OMEZENÍ ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (velikost souboru 142 kB)

ŽÁDOST O OPRAVU OSOBNÍCH ÚDAJŮ (velikost souboru 142 kB)

ŽÁDOST O PŘENESENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (velikost souboru 219 kB)

ŽÁDOST O PŘÍSTUP K OSOBNÍM ÚDAJŮM (velikost souboru 220 kB)

ŽÁDOST O VÝMAZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (velikost souboru 220 kB) 

 

7. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

7.1 V rámci své činnosti zpracováváme osobní údaje u jednotlivých subjektů údajů v následujícím rozsahu:

INFORMACE O zpracování osobních údajů (cizí strávníci) (velikost souboru 105 kB)

INFORMACE O zpracování osobních údajů (žáci a zákonní zástupci) (velikost souboru 163 kB)

INFORMACE O zpracování osobních údajů (zaměstnenci) (velikost souboru 161 kB)

INFORMACE O zpracování osobních údajů (osoby na fakturách a smlouvách) 

(velikost souboru 106 kB)


 

 


Vyhledávání

Banner
Banner


Home Základní informace Ochrana osobních údajů - GPDR

Copyright © 2012 ZŠ V Domcích. Všechna práva vyhrazena. Založeno na Joomla!. Designed by: best actors reseller dedicated server Valid XHTML and CSS.